Selecteer een pagina

PROFESSIONEEL EN VAKKUNDIG

Schrijnemaekers Dakwerken

Voor al uw dakwerkzaamheden kunt u vertrouwen op de vakkundigheid en ervaring van ons team.

Vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Bij ons kunt u gratis en vrijblijvend terecht voor een inspectie. Tijdens deze inspectie zullen we u voorzien van een prijsindicatie en de benodigde uitleg.

14 + 15 =

Goed
Gebaseerd op 11 recensies
Remko De Vries
Remko De Vries
2023-10-10
Toppers, met goede en snelle service! Komen afspraken goed na!
Mo V Deursen
Mo V Deursen
2023-08-07
Een prettig contact, deskundig advies, een transparante en gedetailleerde offerte, het nakomen van gemaakte afspraken en tot slot, enthousiaste, hardwerkende vakmensen die het werk perfect hebben uitgevoerd. Resultaat: een mooi nieuw, strak en geïsoleerd dak met prachtige boeiboorden. En vooral, attente en diervriendelijke mensen. Helemaal top! De viervoeters zijn vandaag van slag, ze missen de gezelligheid van de afgelopen dagen.
Sergio Corstanje
Sergio Corstanje
2023-07-19
Vakmanschap en betrouwbare service! Ik was erg onder de indruk van het team van Schrijnemaekers Dakwerken. Ze hebben onlangs mijn dakproject voltooid en ik kon niet gelukkiger zijn met de resultaten. Vanaf het begin was de communicatie met het bedrijf professioneel en vriendelijk. De kwaliteit van het vakmanschap van het team is top. Ze werken efficiënt en hebben oog voor detail. Het dak is snel en volgens plan geplaatst. Ik was erg onder de indruk van de materialen die ze gebruikten voor een duurzaam en mooi dak. Ik was ook onder de indruk van hun betrouwbare service. Ook waren ze op tijd op hun afspraken. Ik beveel Schrijnemaekers Dakwerken ten zeerste aan. Hun toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid is duidelijk terug te zien in hun werk. Bent u op zoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf, zoek dan niet verder. Schrijnemaekers Dakwerken was de juiste keuze. Jongens, bedankt!
Jeannette Van Der Veur
Jeannette Van Der Veur
2021-11-08
Vriendelijk personeel die professioneel te werk gaan. Stellen de wensen van de klant voorop en zorgen voor een goede afwerking.
Bjorn Scaf
Bjorn Scaf
2020-12-31
Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden aan ons dak. Afspraken worden goed nagekomen en we kregen eerlijk en goed advies. Er werd heel netjes gewerkt en we kregen bij alles goed uitleg. Prijs kwaliteit is heel netjes. Vanaf 1ste contact hele fijne en vooral snelle communicatie, zowel telefonisch, app en persoonlijk. Echt een aanrader!
Rianne Snoek
Rianne Snoek
2020-11-07
Prima dakwerk goed vakwerk. Prettig in de omgang, duidelijke offerte en alle afspraken nagekomen. Ik ben blij dat de werkzaamheden kwalitatief en snel zijn afgehandeld. We zijn weer klaar voor de winter.
Wiel Venhovens
Wiel Venhovens
2020-10-28
Vandaag heeft schrijnemackers dakwerken de dakkapel opnieuw voorzien van een nieuwe betume bedekkings laag. Ben zeer tevreden hiermee. Afspraak goed nagekomen goede prijs snelle offerte en meteen gemaakt. Dankje wel hiervoor . Groeten W. Venhovens Landgraaf.
Christiaan Lamberti
Christiaan Lamberti
2020-10-25
Goed ingespeeld team, welk je voortdurend op de hoogte houdt van te nemen stappen en daar ook naar handelt. Snelle service, komt gemaakte afspraken na en werkt daar hard voor. Vriendelijke en beleefde omgang. Aan te bevelen voor dakwerken.